Start Stadsklooster Delft op 17 september 2017

Persbericht

Het Stadsklooster Delft[1]  nodigt iedereen die geïnteresseerd is in religie uit om op zondag 17 september kennis te maken met het Stadsklooster. Het Stadsklooster start met een aantal activiteiten in het najaar en deze middag geproefd worden middels workshops. Beleef en geniet van deze bijzondere “Proeverij”! Er wordt een bezoek gebracht aan vier locaties in de binnenstad van Delft, waaronder twee kerken. De middag eindigt met een social event bij Bakker van Maanen. Voor kinderen is er een apart programma.

Aanmelden bij Bakker van Maanen, Hippolytusbuurt 3, Delft of per email naar stadskloosterdelft@gmail.com Kosten: volwassenen € 5,- kinderen € 2,50.

Programma:
13:30 Ontvangst met koffie en thee bij Motiv, Voorstraat 60
14:00 Introductie Stadsklooster en aansluitend Workshop ‘Huis van aandacht en gebed’
14:35 Wandelen naar de Lutherse Kerk, Noordeinde 4
14:45 ‘Kennismaking met een kloosterregel’ of ‘Kennismaken met Ho’ oponopono
15:05 Wandelen naar de Oud-Katholieke kerk, Bagijnhof 21
15:15 ‘Christelijke Meditatie’ of workshop ‘Verbindende Communicatie
15:35 Wandelen naar Bakker van Maanen, Hippolytusbuurt 3
15:45 Ontvangst door de kinderen met een hapje en drankje als afsluiting (tot 16.30 uur).

[1] De kerngroep 2017:

Wij zijn een groep mensen die, ieder vanuit eigen traditie, gezamenlijk wil experimenteren met nieuwe spirituele vormen voor alle Delftenaren onder de paraplu van het Stadsklooster Delft. vlnr achter: Monique Toonen, Jac Veugelaers,  Marjon Vreugdenhil, Tina Geels,  Jeanneke Bruggelink, Taco Smit voor: Wouke Lam, Luitgard van der Heijden, Anja Schaafsma