Benefietconcert 26 maart

Op 26 maart organiseert Vrijzinnig Delft met de Citykerk en de Lutherse Kerk in samenwerking met Kerk in Actie een benefietconcert voor Noodhulp Oekraine. Wees welkom op 26 maart om 19:30 uur in de Nieuwe Kerk. Kaarten à 10 euro. De gehele opbrengst gaat naar het goede doel. 

Er is belangeloze medewerking van tal van lokale, nationale en internationale artiesten. De opbrengst is geheel voor het goede doel. Wij roepen iedereen op om naar de Nieuwe Kerk te komen. Kom niet alleen: neem mensen mee. Samen weerstaan we de nietsontziende geopolitiek van de dictator.

Wij vragen uw aandacht voor dit bijzondere initiatief, dat mede georganiseerd wordt door onze gemeente. In de veertigdagentijd is ons thema Roept u maar. Wie had kunnen denken hoe luid die roep uit de diepten zou klinken. Op ons wordt een beroep gedaan.

Zo’n roep kunnen wij niet onbeantwoord laten. Op 26 maart beantwoorden wij het nihilisme, de zinledigheid van Poetin en zijn trawanten met een betekenisvolle samenkomst: een muzikale avond met een gevarieerd programma. Deelnemers uit Delft en omgeving. Zangers, musici en koren van Nederlandse, Oekraïense en Russische komaf brengen de volheid van hun muzikale talent tot klinken.

‘Alles van waarde is weerloos’, schreef de dichter. Zo is het en we roepen u op het samen te komen ervaren.

Kaartverkoop via onderstaande QR code (klikken of scannen).

 

 

 

 

 

 

 

 

Deelnemers zijn:

Christo Lelie (orgel) Riëtte Beumer (fluit)

Operakoor Delcanto olv Tamara Obreskova en begeleid door Peter Kops (piano)

Alma Duo: Nathalie Merfort (sopraan) Svetlana Lohman (sopraan/piano)

Reinilde Zevenbergen-Buijs (harp) Ard Verkerke (tenor)

Breeze Recorder Consort: Yvonne Rietbergen  Alice Boccafogli Elisabeth Opsahl (allen blokfluit)

Zang- en dansensemble Kalinka olv Inna Ogarok (onder voorbehoud)

1-Oekraine 26 maart-A3 poster