Wat doen wij

Vieringen

De vieringen zijn de belangrijkste momenten van inkeer, bezinning en ontmoeting. Wij houden onze diensten afwisselend in de Lutherse kerk en in de kapel van Abtswoude. De eerste, en derde zondag in Abtswoude om 10.30 uur en de tweede en de vierde en eventueel vijfde zondag in de Lutherse kerk om 9.30 uur.

Viering brood en wijn

Een aantal keren per jaar is er een Viering van brood en wijn (Avondmaal). Bij deze vieringen is iedereen welkom, of je tot een kerk behoort of niet.


Activiteiten & Meditaties

Ook in het nieuwe seizoen biedt Vrijzinnig Delft een aantal gesprekskringen en workshops aan waar ieder aan mee kan doen. Soms wordt er een bijdrage gevraagd, dit i.v.m. huren van (extra) ruimte. De bijeenkomsten worden aangeboden door de eigen predikant en door leden of vrienden van Vrijzinnig Delft. Van tijd tot tijd in samenwerking met de Lutherse gemeente, Kerk aan het Noordeinde en het Stadsklooster Delft. Dit geldt ook voor de wekelijkse meditatie op de maandagavond.

De geplande meditaties op dinsdagmiddag om 16.00 uur zijn even uitgesteld maar worden gecontinueerd zodra dit weer mogelijk is.

Voor inhoudelijke informatie zie